• ABC
  • nadpis
  • ABC Dopravná výchova
 VESELÉ USB HRY

USB HRY VESELKO

 

USB HRY VČIELKA

 

USB HRY KRAVIČKA

USB HRY LEV

 

USB HRY STRAŠIDIELKA

 ABC Internetová Škôlka

UČÍME SA DOMA

Vzdelávanie pre predškolákov

Košík:je prázdny
cena:0.00,- €
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 NAJNOVŠIE HRY
USB DIDAKTICKÉ HRY TUČNIAK a Polárne zvieratá - Spolu 25 interaktívnych hier s úlohami - UVÁDZACIA CENA!

USB HRY TUČNIAK a Polárne zvieratá obsahuje 25 didaktických interaktívnych hier s úlohami – Časová postupnosť, Skladačky, Puzzle, Tiene a Pexesá.

Všetky hry sú triedené farebne podľa vzdelávacích oblastí ŠVP pre Materské školy.

USB Hry Tučniak a polárne zvieratá rozvíjajú aktívnu slovnú zásobu, pozornosť, sluchové a zrakové vnemy, pamäť, obrazné, názorné a logické myslenie, plošnú a priestorovú tvorivosť, časovú postupnosť, logickú postupnosť, priestorovú orientáciu, matematické predstavy, jemnú motoriku a koordináciu zraku a pohybov ruky. Pomáhajú oboznámiť sa s ročným obdobím zima, polárnymi zvieratami, geometrickými tvarmi, farbami. Dopĺňajú slovnú zásobu detí, pomáhajú správne a logicky sa vyjadrovať, oboznamujú so základným opisným rozprávaním podľa obrázkov...

Vzdelávacie interaktívne hry obsahujú úlohy, ktoré plní dieťa podľa pokynov. Po skončení každej hry, ešte môže navyše plniť dieťa ďalšie úlohy, súvisiace s každou konkrétnou scénou hry.

Obsah USB HRY TUČNIAK a Polárne zvieratá - Galériu Hier nájdete TU

Didaktické interaktívne hry:

           1. HRA USB Tučniak – Časová postupnosť Tučniak
  2. –   7. HRA USB Tučniak – Skladačky Polárne zvieratá
  8. – 10. HRA USB Tučniak – Tiene Tučniaky
11. – 15. HRA USB Tučniak – Puzzle Polárne zvieratá - 12 dielikov
16. – 18. HRA USB Tučniak – Vkladačky Tučniaky - tvary
19. – 25. HRA USB Tučniak – Pexeso Polárne zvieratá

 1. HRA USB Tučniak – Časová postupnosť Tučniak - Ako rastie Tučniak – 1 hra 

Prezri si obrázky a skús uhádnuť, kto sa skrýva v tieňoch. Pomenuj a vlož obrázky v správnej časovej postupnosti. Porozprávaj, ako sa vyliahne a rastie tučniak.

  

2. –   7. HRA USB Tučniak – Skladačky Polárne zvieratá - Medveď ľadový, Mrož ľadový, Sob polárny, Sova snežná, Tučniak, Tuleň obyčajný - 6 hier

Skús porozmýšľať, kto sa skrýva v tieni. Poskladaj obrázok a pomenuj zvieratko. Porozprávaj, čo vidíš na obrázku vpravo. 

  

8. – 10. HRA USB Tučniak – Tiene Tučniaky - 3 hry

Prezri si obrázok a skús uhádnuť, kto sa skrýva v tieňoch. Vlož obrázky do správneho tieňa, všímaj si tvar a detaily. Porozprávaj, čo vidíš na obrázku.  

  

11. – 15. HRA USB Tučniak – Puzzle Polárne zvieratá - 12 dielikov - 5 hier

Porozprávaj, čo vidíš na obrázku a skús si ho zapamätať. Poskladaj obrázok z dielikov podľa predlohy. Pomenuj a spočítaj zvieratká a porozprávaj, kde žijú a čím sa živia. 

  

16. – 18. HRA USB Tučniak – Vkladačky Tučniaky - tvary - 3 hry

Prezri si obrázok a skús pomenovať tvary, ktoré v ňom chýbajú. Povkladaj chýbajúce časti obrázka do prázdnych tvarov. Porozprávaj, čo vidíš na obrázku. 

  

19. – 25. HRA USB Tučniak – Pexeso Polárne zvieratá - 7 hier

Prezri si obrázky v tabuľke a skús si ich zapamätať. Klikaj na kartičky a hľadaj rovnaké obrázky. Pomenuj zvieratká a porozprávaj, čo majú spoločné a čím sa líšia. Nájdi rovnakých tučniakov a urči ich polohu a poradie.

  

Pozrite si video ukážky hier, ktoré nájdete na USB Hry TUČNIAK a Polárne zvieratá

Časová postupnosť - Ako sa vyliahne a rastie tučniak

Skladačka Polárne zvieratá - Medveď ľadový

Tiene - Tučniaky

Vkladačka tvary - Tučniaky

autor: © ABC

Každá hra má veľa možností, pretože každým načítaním novej hry sa vždy mení pozícia farebných obrázkov na hracej ploche. Pri hre Pexeso, sú vždy hracie karty na ploche ináč umiestnené. Pri hre časová postupnosť, puzzle, skladačka, tiene, vkladačka, sú farebné obrázky (dieliky, tvary) na hracej ploche vždy ináč umiestnené. Navyše si môžete dopĺňať v každej hre aj vlastné úlohy. Pri každej hre môžete využívať na označovanie, spájanie, krúžkovanie aj interaktívne pero vašej tabule.

+ BONUS z ABC NAVYŠE – všetky hry na USB hráte bez obmedzenia pripojenia priamo z USB s využitím aj na Interaktívnej tabuli alebo dotykovom monitore! 

UPOZORNENIE!
Všetky práva vlastníka autorských práv k dielu sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie obsahu tohto média je bez písomného súhlasu majiteľa - ABC Materská škola ZAKÁZANÉ


autor: © ABC Materská škola všetky práva vyhradené

© ABC Copyright